Μάρτιος 2017

Μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης

Ώρες αγωνίας πέρασαν οι γονείς παιδιών από την Γ' Τάξη του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου της Κρήτης που μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μαθητές της Γ' Τάξης βρίσκονταν στην Αθήνα στα πλαίσια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερις καθηγητές τους και ένα γιατρό.

Ξεκινά σήμερα και επίσημα το Brexit - Ποια είναι η διαδικασία

Tο Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας αναμένεται να ενεργοποιήσει σήμερα στις Βρυξέλλες η Μ. Βρετανία, σηματοδοτώντας επίσημα την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Αγωνία για παιδάκι που βρέθηκε λιπόθυμο σε πισίνα

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένα παιδάκι μόλις 2,5 ετών έπεσε στην πισίνα του σπιτιού του και μεταφέρθηκε λιπόθυμο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretalive, το μικρό παιδάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και βρίσκεται σε καταστολή.
Το γεγονός, όμως, πως ο πυρετός του δεν υποχωρεί, προβληματίζει τους θεράποντες ιατρούς του.
Το παιδάκι, έπαιζε με το αδερφάκι του και ξέφυγε τις προσοχής για να βρεθεί μέσα στην πισίνα του σπιτιού χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου

Oι συντάξεις Απριλίου του σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο, και ΝΑΤ, θα καταβληθούν από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.

– Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017.

-Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017.

– Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017.

– Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 03 Απριλίου 2017.

– Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017.

– Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 4 Απριλίου 2017.

«Βουλιάζει» η αγορά - Περισσότερα τα λουκέτα από τα νέα καταστήματα

Δραματικά είναι τα στοιχεία για την αγορά καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο το ισοζύγιο διαγραφών και εγγραφών νέων επιχειρήσεων, προκαλεί τεράστια ανησυχία.

Οπως καταγράφεται στο Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τα 'λουκέτα' έφτασαν στα 654, χωρίς να προσμετρώνται οι επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό καθεστώς λύσης ή εκκαθάρισης και οι οποίες υπέβαλαν μεν αίτηση διαγραφής αλλά ακόμη δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ελεύθερη πτώση ασανσέρ από τον 5ο όροφο - Στο νοσοκομείο τρεις γυναίκες

ναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 84 στην πόλη των Χανίων, όταν τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες που ήταν μέσα σε ασανσέρ ενώ αυτό έπεσε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροβεστικής υπηρεσίας Χανίων καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία έσπευσαν άμεσα.

Η κυκλοφορία στην οδό διεκόπη έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού και παραλαβής των τραυματιών απο τους διασώστες του ΕΚΑΒ κάτι που έγινε με επιτυχία χάρη στον άψογο συντονισμό και στην άμεση επέμβαση των διασωστών.

Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στην Αθήνα

Δύο επιχειρήσεις εκκένωσης δύο καταλήψεων σε χώρους που είχαν καταλάβει αλληλέγγυοι για τη φιλοξενία μεταναστών, πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της Δευτέρα.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε σε κτίριο του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Αλκιβιάδου 9 και η δεύτερη στη βίλα Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει πολλές συλλήψεις, αλλά ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός.

Άρπαξε τα έγγραφα από την έδρα του δικαστή για να μην φυλακιστεί ο γιος της

Να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής του γιου της, από την έδρα του δικαστή για να αποτρέψει τη φυλάκισή του, επιχείρησε μια γυναίκα στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, μια 47χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής, που ζει στον Βόλο άρπαξε τα έγγραφα από την έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και τα εξαφάνισε για αποτρέψει τη φυλάκισή του 23χρονου γιου της.

Ο 23χρονος είχε καταδικαστεί προηγουμένως για ναρκωτικά και κλοπές σε 38μηνη φυλάκιση, ποινή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, ποσό που όμως δεν υπήρχε για να πληρωθεί η ποινή.

Σελίδες