Δεκέμβριος 2015

Κέρδισαν το Λόττο αλλά φοβόντουσαν να παραλάβουν τα χρήματα!

Μία ιδιαίτερη περίπτωση νίκης έφτασε στα φώτα της δημοσιότητας αφού μία οικογένεια απο τον Καναδά κέρδισε το μυθικό ποσό των 50.000.000 δολαρίων στο Λόττο αλλά απέφυγε να διεκδικήσει τα κέρδη, απο φόβο μήπως δεν μπορέσει... να τα διαχειριστεί.

Όπως δήλωσε και ο Friedrich Mayrhofer, ο 67χρονος πατέρας της οικογένειας, όταν έμαθαν οτι κέρδισαν, αγχώθηκαν πως ίσως γίνουν γνωστοί και αλλάξει προς το χειρότερο η καθημερινότητα τους, πράγμα που η οικογένεια δεν ήθελε.

Tags: 

Μητέρα-τέρας καταδικάστηκε σε 190 χρόνια φυλάκισης.

Μία τραγική ιστορία πόνου και εξαθλίωσης ήρθε στο φως και σόκαρε την κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Μία μητέρα απο τη Τζόρτζια καταδικάστηκε σε 190 χρόνια φυλάκισης διότι βασάνισε την υιοθετημένη 9χρονη κόρη της σε σημείο που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.

Το περιστατικό ήρθε στο φως μετά καταγγελία που κατέθεσε ένας γείτονας, ο οποίος είδε το κοριτσάκι τυχαία στο παράθυρο του σπιτιού της σε άθλια κατάσταση, πολύ αδυνατισμένο και γεμάτο μώλωπες.

Tags: 

Νεαρός νευρίασε και έκαψε τους συναδέλφους του

Σε απίστευτα βίαιη και απάνθρωπη πράξη προχώρησε ένας Αμερικανός, ο οποίος νευρίασε με τους συναδέλφους τους και έτσι αποφάσισε να τους κάψει ζωντανούς.

Το φρικτό περιστατικό έχει καταγραφεί απο κάμερα ασφαλείας και γρήγορα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον 28χρονο Κρίστοφερ Χάρισον, ο οποίος ταξίδευε απο τη Βαλτιμόρη μαζί με δύο ακόμα συναδέλφους του, σε ξεχωριστά αμάξια.

Tags: 

Ουαλία: Έθαψε ζωντανή την αρραβωνιαστικιά του

Στην απίστευτη πράξη να θάψει ζωντανή την αρραβωνιαστικιά του προχώρησε ένας 39χρονος άντρας απο την Ουαλία, καθώς θεωρούσε πως εκείνη τον απατά πίσω απο την πλάτη του.

Ο λόγος για τον Κιθ Χουγκς, ο οποίος έθαψε ζωντανή την 34χρονη Στέισι Γκίλιαμ. Η αφορμή δόθηκε μόλις ο Χουγκς είδε την Γκίλιαμ μέσα σε ένα σουπερ μάρκετ να μιλά με έναν νεαρό υπάλληλο και αμέσως υπέθεσε πως οι δυό τους διατηρούν παράνομο δεσμό.

Tags: 

26χρονος έστειλε βίντεο στη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Συντετριμένοι είναι φίλοι και συγγενείς του Craig Westby, του 26χρονου πατέρα ενός παιδιού απο τη Βρετανία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στο Τσέστερτον.

Η μητέρα του θανόντα, Beverley Alexander, σοκαρισμένη απο το γεγονός, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί τον μοναχογιό της. Όπως δήλωσε και στην Αστυνομία, ο 26χρονος της έστειλε μερικές ώρες πριν πεθάνει ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε βήμα-βήμα την προετοιμασία του.

Tags: