Οκτώβριος 2015

Νέα δεδομένα για την Κίνα.

Εγκαταλείπει, όπως όλα δείχνουν, την πολιτική του ενός παιδιού η Κίνα, επιτρέποντας επιτέλους στα ζευγάρια που το επιθυμούν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

Η απόφαση, όπως ανακοινώθηκε απο το κυβερνόν Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, πάρθηκε σήμερα το πρωϊ, εγκαταλείποντας την απαγόρευση που ίσχυε τόσα χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες να προσθέσουν ένα ακόμα μέλος.

Τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται μεγάλος αγώνας για να μπορέσουν να πάρουν πίσω το δικαίωμα αυτό, επομένως η αλλαγή αυτής της απόφασης ήταν πολύ σημαντικοί για τους κατοίκους της χώρας.

Tags: 

Στιγμές τρόμου για οικογένεια στο Αγρίνιο.

Στιγμές τρόμυ έζησε μία οικογένεια που κατοικεί στην περιοχή του Αγρινίου, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα τους, ενώ εκείνοι βρίσκονταν μέσα στα δωμάτια τους και κοιμόντουσαν και τους λήστεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί, οι οποίοι φορούσαν full face καλύματα και ειδικά γάντια, εισέβαλαν απο ανασφάλιστο παράθυρο στο διαμέρισμα όπου κατοικεί μία μητέρα με τα τρία της παιδιά, την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν. Αφού ξύπνησαν τη μητέρα και τα παιδιά, τους ακινητοποίησαν όλους δέντοντας τους χειροπόδαρα και τους κλείδωσαν στο μπάνιο.

Tags: 

Τραγωδία με 28χρονο Ρουμάνο στην Κρήτη.

Αιματηρή κατάληξη είχε το χθεσινό βράδυ για δύο νεαρούς Ρουμάνους, οι οποίοι συγκατοικούσαν στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, καθώς ο ένας κατέληξε τραυματισμένος απο μαχαιριά στο νοσοκομείο ενώ ο άλλος είναι πλεόν νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας κε των δύο Ρουμάνων, ένας 28 άντρας απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, κραδάζοντας ένα μαχαίρι. Μόλις ο συμπατριώτης και συγκάτοικος του κατάλαβε τί πάει να συμβεί, έτρεξε για να τον μεταπείσει.

Tags: 

Ινδία: Αποκεφάλισε τη γυναίκα και περιέφερε στους δρόμους το κεφάλι της.

Απόλυτο σοκ προκάλεσε ένας 60χρονος άντρας όταν βγήκε στους δρόμους της Ινδίας κρατώντας στο ένα χέρι ένα κομμένο γυναικείο κεφάλι και στο άλλο ένα αιματοβαμένο τσεκούρι.

Όπως προέκυψε, το κομμένο κεφάλι άνηκε στην σύζυγο του 60χρονου, με την οποία ήτνα παντρεμένος για περίπου τριάντα χρόνια. Ο γάμος τους ήταν κάθε άλλο παρά ήρεμος και είχε χρειαστεί αρκετές φορές να επέμβουν οι γείτονες για να χωρίσουν το έξαλλο ζευγάρι.

Tags: 

Έδιωξαν νοσηρά υπέρβαρο άντρα απο το νοσοκομείο γιατί παρήγγειλε πίτσα.

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του Steven Assanti, του 33χρονου άντρα απο το Rhode Island που αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε ειδική διατροφή προκειμένου να χάσει κιλά και στην συνέχεια να μπορέσει να βάλει δακτύλιο στομάχου για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Ο Steven μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rhode Island και κατά την πολύμηνη διαμονή του εκεί κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά. Μία βραδιά ατασθαλίας όμως στάθηκε η αφορμή να του ζητήσουν να φύγει απο το νοσοκομείο και να σταματήσει μάλιστα τη θεραπεία του.

Tags: 

11χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 8χρονη.

Συγκλονίζει η φρικτή υπόθεση δολοφονίας ενός 8χρονου κοριτσιού απο τον μόλις 11 ετών γείτονα της, στην κομητεία Τζέφερσον, στην Αλαμπάμα. Τα φρικτά νά μεταδόθηκαν χθες απο το τηλεοπτικό δίκτυο WBIR TV.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, ο ανήλικος δράστης, ο οποίος είναι μαθητής στο σχολείο White Pine, πήγε και πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και το χρησιμοποιήσε για να σκοτώσει το κορίτσι που διέμενε στο διπλανό σπίτι.

Tags: