Αύγουστος 2014

Τον πρόδωσε το Ice Bucket Challenge!!

Τον πρόδωσε το Ice Bucket Challenge!!

Σε κακό του βγήκε του 20χρονου Jesean Morris η ιδέα να κάνει και αυτός ένα βιντεάκι σχετικά με το γνωστο Ice Bucket Challenge,που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Ο νεαρός Jesean,τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία γιατί είχε παραβιάσει την αναστολή,πιάστηκε πολύ γρήγορα στα πράσα γιατί,ανεβάζοντας το βιντεάκι στο λογαριασμό του στο facebook,τον είδε ένας αστυνομικός της Δίωξης και μέσα σε λίγα λεπτά και αφού αναγνώρισαν το σπίτι απο πίσω του,περιπολικά κατέφτασαν και ο Jesean Morris συνελλήφθη.

Tags: 

Ψεύτικη ...απαγωγή!!!

Ένας 27χρονος απο τη Βρετανία αποφάσισε να πει στην κοπέλα του πως τον έχουν απαγάγει για να μπορέσει να βγει έξω ανενόχλητος με τους φίλους του.

Για κακή του τύχη,η νεαρή κοπέλα πήρε τα νέα στα σοβαρά και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ο νεαρός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα,σε κατάσταση μέθης και χωρίς επαφή με το περιβάλλον.

Στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα λένε πως δεν έχουν συναντήσει ξανά πιό χαζή περίπτωση εξαφάνισης,πόσο μάλλον απαγωγής...

Tags: 

Άδειασαν το σπίτι της Νόνικας Γαληνέα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη γνωστή ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα όταν επέστρεψε από τις διακοπές της, καθώς βρήκε παραβιασμένο το σπίτι της.

Αισχροκέρδεια με τα καπνιστικά είδη!!!

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι καπνιστές,λόγω των συνεχών αυξήσεων στα τσιγάρα,επιλέγουν τον καπνό ως πιο οικονομική λύση.
Τα παρελκόμενα για τον καπνό,όπως φιλτράκια και χαρτάκια, ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με το ποσό που θέλει να βγάλει ο εκάστοτε πωλητής.
Για παράδειγμα ενώ στο παγκράτι ενα πακέτο χαρτάκια κοστίζει 50 λεπτά,στην πλατεία εξαρχείων κοστίζει μόλις 20!!!
Στα φιλτράκια η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και στο φάληρο κοστίζουν 1,5 ευρώ ενώ στην πλατεία εξαρχείων μόλις και μετά βίας κοστίζουν 60 λεπτά...

Tags: 

Το μυστικό για μία πετυχημένη σχέση.

Όνειρο όλων των ανθρώπων είναι να γνωρίσουν το άλλο τους μισό και να περάσουν μία ζωή γεμάτη έρωτα,αγάπη και συντροφικότητα ο ένας πλάι στον άλλο.

Ίσως να φταίει το πόσο εύκολο έχει γίνει πλέον να γνωρίσεις κάποιον και να μπλεχτείς συναισθηματικά και ερωτικά μαζί του και γι’αυτό οι άνθρωποι έχουν αφήσει στην άκρη κάποια ιδανικά που ίσως είναι αυτό το κάτι που χρειάζεται μία σχέση για να αντέξει το πέρασμα του χρόνου.

Τα μαγικά μικρά tips που διατηρούν αυτή τη φλόγα στη σχέση είναι πολύ απλά και μπορύν να αλλάξουν τη ζωή σας αλλά και τη ζωή του συντρόφου σας.

Tags: 

Που βρίσκονται οι έλληνες πολιτικοί;

Ολοένα και πιο σπάνια είναι η εμφάνιση των ελλήνων πολιτικών στην Αθήνα.
Οι περισσότεροι πολιτικοί τρέμουν τις δημόσιες εμφανίσεις σε λαικές γειτονιές μιας και η οργή των ελλήνων πολιτών έχει ξεχειλίσει.Μετρώντας τους προπυλακισμούς πολιτικών που έχουν συμβεί μέσα στο τελευταίο 8μηνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερο καιρό να δούμε στο δρόμο κάποιον πολιτικό.
Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν μια φωτογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο γιώτ γνωστού επιχειρηματία.

Tags: 

Φωτιά στα Σαββατόβραδα...

Φωτιά σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες ξέσπασε ξαφνικά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ο λόγος για έναν καπετάνιο του Εμπορικού Ναυτικού,ο οποίος,γυρνώντας νωρίτερα απο ένα ταξίδι,έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του με τον εραστή της.

Αφού τους πέταξε και τους δύο στο δρόμο με τις κλωτσιές και κάλυμα ένα σεντόνι,πήρε ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και περιέλουσε τα έπιπλα του σαλονιού και όλες τις κουρτίνες.

Tags: 

Περούκες απο...νεαρές Βραζιλιάνες!

Είναι ευρέως γνωστό πως οι περούκες απο φυσική τρίχα κοστίζουν αρκετά και πολλοί είναι αυτοί που πληρώνουν αδρά για να τις αποκτήσουν.

Αυτό είναι που εκμεταλλεύτηκαν πολλές νεαρές κοπέλες απο τη Βραζιλία και καραφέρνουν με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν κάποια χρήματα με σκοπό να εξασφαλίσουν τα προς το ζήν.

Κορίτσια αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες,αφήνουν τα μαλλιά τους επί χρόνια να μακραίνουν και μόλις φτάσουν σε ένα αξιοσημείωτο μάκρος,τα κόβουν και πουλούν τις κοτσίδες έναντι μεγάλου ποσού.

Tags: 

Φωτιά έχουν πάρει τα «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες»

Μεγάλη επιτυχία έχουν σημειώσει οι υπαίθριες αγορές που στήνονται ανά γειτονιά σε διάφορα μέρη της Αθήνας,στις οποίες προωθούνται προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

Οι ίδιοι οι παραγωγοί και οι αγρότες,με φρέσκα καλούδια όλων των ειδών,μαζεύονται μία με δύο φορές το μήνα και στήνουν μία αγορά,στην οποία μπορεί κανείς να βρει απο φρούτα και λαχανικά μέχρι μέλι και χειροποίητα χωριάτικα ζυμαρικά.

Οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές,μιάς και έχουμε,ίσως για πρώτη φορά σε ανοιχτό κοινό,τη δυνατότητα να αγοράσουμε απευθείας απο την πηγή.

Tags: 

Ο Πόλεμος των Κόσμων

Ο Πόλεμος των Κόσμων (The War of the Worlds) είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Χ. Τζ. Γουέλς , που εκδόθηκε το 1898. Περιγράφει τις εμπειρίες ενός ανώνυμου αφηγητή που διασχίζει τα προάστια του Λονδίνου καθώς η Αγγλία δέχεται επίθεση από Αρειανούς. Είναι μία από τις πρώτες ιστορίες που περιγράφει με λεπτομέρειες μία σύγκρουση ανάμεσα στον άνθρωπο και μία εξωγήινη φυλή.

Tags: 

Σελίδες